2017. dec. 9.

Orsi - hosszú fátyol


Sokan félnek a kihívástól, de nem alaptalanul. Mégis azt kell mondanom, hogy nem lehetetlen a feladat. Egyszerűen csak szervezés kérdése az egész. Ma a 21. században nagyon sok mindent el lehet intézni online. 2 dologra kell ügyelni, minden szerződés meglegyen és amit csak lehet fotózz le. Hihetetlenül sok információ fog érni a készülődés hónapjai alatt, ami által valószínűsíthetően az idő múlásával a részletek elkopnak, meghalványulnak de a képekkel könnyedén felelevenítheted őket.
Orsi Angliából szervezte az esküvőjét. Miután mindent megbeszéltük online, megpróbált egy picike időt rám is szánni, hogy átvehesse a menyasszonyi fátylát ami egy egyszerű ám de hosszú 2 rétegű fátyol volt. Tudta, hogy a ruháját megtartani luxus, mégis szeretett volna valami emléket eltenni a nagy napról. A csodás képek alapján, – amit Sipos Kata készített –  a nap csodálatosan sikerült!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dóri fátyol

Sokak kedvence volt az idén ez a birdcage fátyol, de nem csodálom, hiszen 2016 kedvenc csipkés ruháihoz remekül passzolt! Persze a csip...