2017. dec. 9.

Évi - mantilla fátyol

Évi kedves szavai melengetik a szívem. Tetszik az alapossága, hogy ennyire utánam járt és be merte vállalni az online rendelést, amitől annyira tartott. Évi azon kevés menyasszonyok közé tartozott akik a webáruházamból vásárolták menyasszonyi ékszerét és csipkés mantilla fátylát


Kedves Erika!
Telnek-múlnak a hónapok, és minden nap eszembe jut, hogy még mindig nem küldtem neked képeket a mi nagy napunkról.  Kötelezővé tennélek a menyasszonyoknak… :) 
Amikor elkezdtem menyasszonyi ruhát nézni, annyit tudtam, hogy egy egyszerűbb, A vonalú ruhát szeretnék. Ezt elsőre meg is találtam, egy szuper kis szalonban Budapesten a 12. kerületben. Egy dolog hiányzott nekem róla… a csipke. :) 
Emlékszem, amikor rád találtam, annyira izgatott lettem, mert éreztem, hogy Nálad megtalálhatom azt, amit keresek. Végig néztem és olvastam az összes bejegyzésed, facebook-os fotód, mindent elolvastam a fátylakról, így teljesen biztos lettem abban, hogy mantilla fátylat szeretnék viselni: nagyon különlegesnek találtam, mert én még senkit se láttam mantilla fátyolban férjhez menni eddig, benne volt a csipke, ami annyira tetszik nekem, és végül te javaslatodat követve választottam az egy méter hosszú, krém színű mantilla fátylat. 
Kiegészítők terén is tudtam, hogy nem szeretnék “hagyományos” gyöngysort, így esett a választásom az általad készített üveggyöngyös láncra és fülbevalóra, ami passzolt a ruhám díszítésével. 
Lehet ódzkodni az internetes rendelésektől teljes joggal, a Te esetedben én egy percig sem féltem attól, hogy nem lesz megfelelő minőségű a termék. Végig olvastam minden létező bejegyzést, és senki se írt Rólad rosszat sehol, és ennyi elégedett menyasszony csak nem hazudik. 
Az esküvőnk fantasztikusan sikerült, mi nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon sok szeretet kaptunk a családunktól és a barátainktól. A fátylam osztatlan sikert aratott, akár élőben, akár fényképet láttak róla, a reakciók kivétel nélkül úgy hangzottak, hogy “nagyon szép a ruhád, na de az a fátyol, az valami fantasztikus”. A fátylam mindenki megjegyezte… :) 
Köszönöm, hogy ennyire csodás kiegészítőket küldtél nekem. Nagyon sok menyasszonyt és munkát kívánok neked! :) 
Küldök pár fényképet is neked a Napunkról.  Kérlek, amennyiben bárhol használod őket, mindenképpen tüntesd fel, hogy a fényképeket Rokolya Zsolt (Rokolya Photography) készítette. 
Még egyszer NAGYON KÖSZÖNÖM. 
Évi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dóri fátyol

Sokak kedvence volt az idén ez a birdcage fátyol, de nem csodálom, hiszen 2016 kedvenc csipkés ruháihoz remekül passzolt! Persze a csip...