2017. dec. 9.

Dóri fátyol


Sokak kedvence volt az idén ez a birdcage fátyol, de nem csodálom, hiszen 2016 kedvenc csipkés ruháihoz remekül passzolt! Persze a csipke jövőre se megy ki a divatból, így akár te is megvásárolhatod a kollekcióból, ezt a romantikus fejdíszt.
Dórival szerencsém volt személyesen is találkozni a River Garden nyílt napján. A helyszín csodás volt ő pedig rendkívül lelkes. Mivel a költségvetés már igencsak szoros volt, lehetőségem volt néhány költséghatékony megoldást megsúgnom neki. Ez a fátyol tökéletes a szertartások a fotózás és a gratuláció idejére, de a vacsora és a mulatság idején az arc elé omló francia tüll rendkívül zavaró lehet, ha pedig kiveszed a frizurádból, akkor nem fogod kihasználni azt a sok lehetőséget amit egy kiegészítő nyújthat. Ehhez nem kell mást tenned, csupán 180 fokkal megfordítani a frizurádban, így a tüll már nem zavaró és egy pár kontytű segítségével tökéletesen a frizurához lehet igazítani.
Mivel az ördög azokban a fránya részletekben rejlik, Dóri menta zöld cipőjéhez színben hozzá passzoló övet akart. A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás, ha színes organza szalaggal dobod fel az egyébként rendkívül egyszerű ruhádat. De nem jó erre a feladatra bármilyen szalag. én személy szerint a 2 oldalú szatén szalagot ajánlom erre a feladatra, amit Dóri egy rövidáru boltban fellelt dísszel tett különlegessé. Jó lehet, hogy nem tökéletes…. DE úgy spórolt egy icipicit a költségvetésükön, hogy az egyik készítője a saját keze munkája, senki másnak nincs ilyen csodás öve.
Remélem Dóri takarékos megoldásai téged is felbátorítanak és te is logikusan végig gondolod mi az amin tudsz és mi az amin nem érdemes spórolni a nagy napon. Hiszen biztos te is tisztában vagy azzal hogy ez csupán egyetlen nap az egész életedből, de ez a nap örökre szól! Minden pillanata, minden részlete a napnak örökre végig kísér, úgyhogy csináld úgy hogy ne tudd megbánni egy pillanatra se
Dóri, Nagyon sok boldogságot nektek és köszönöm a csodás képeket, amiket Rádlerné Szádoczki Boglárka  készített

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dóri fátyol

Sokak kedvence volt az idén ez a birdcage fátyol, de nem csodálom, hiszen 2016 kedvenc csipkés ruháihoz remekül passzolt! Persze a csip...